Van textielbedrijf naar allround verpakkingsexpert

____________________

1886: het startjaar van Aubier-Colard. Met Verviers als thuisbasis, een van de steden in Europa waar de industriële revolutie al vroeg effect had op de economie, focuste Aubier-Colard zich op de productie van textiel. Niet veel later voegden ook allerlei soorten papier, touwen en koorden zich bij het aanbod, waardoor Aubier-Colard meer en meer richting algemeen verpakkingsexpert evolueerde. Eind jaren 60 kwam de wereldwijde overstap naar plastic folies, waar we al snel marktleider in België werden. Vandaag is onze distributie uitgebreid naar de volledige Benelux.

Hoewel we verschillende soorten verpakkingsmaterialen aanbieden, zijn we sterk gespecialiseerd in krimpfolies voor presentatiedoeleinden: dun maar technisch en stevig, transparant en proper afgewerkt. Allemaal met de bedoeling uw producten te beschermen en duidelijk te presenteren tegelijkertijd.

“Met meer dan 130 jaar ervaring als verpakkingsexpert, en meer dan 50 jaar ervaring met plastic folie, staan we dagelijks voor u klaar met een toegewijd team van 8 medewerkers.”

– NATHALIE KELLENS, CEO

Empack Nekkerhal (Mechelen, 2021)

Totaalservice op maat

Wat ons uniek maakt? Bij Aubier-Colard gaan we tot het uiterste voor u. We willen uw productie- en transportproces zo efficiënt mogelijk maken. Dat doen we enerzijds door enkel met kwalitatieve materialen en leveranciers te werken, anderzijds door u bij te staan als consultant en adviseur. We denken van begin tot eind met u mee en gaan samen op zoek naar de beste oplossing. Niet zeker of onze folies geschikt zijn voor uw machines? Geen zorgen, want onze technische experts komen met veel plezier onze folies testen op locatie.

Kwaliteit, flexibiliteit en een totaalservice. Dat is waar we dag in dag uit voor gaan.

Breed aanbod voor elk type klant

Samen met onze klant gaan we op zoek naar de perfecte verpakkingsoplossing. Dankzij onze meer dan 100 leverancierscontacten zijn we altijd in staat de beste oplossing aan te bieden voor u en uw bedrijf. Bekijk meer informatie over het aanbod folies op onze productpagina.

ijks v

ijks v

Potloodtekening van Don Quixote

Exclusieve verdeler

Aubier-Colard is exclusieve verdeler van Zhongda, gerenommeerd expert in polyolefine krimpfolies.